Ha valódi minőségre vágysz

Az ember egy bizonyos kor után már igazán keresi és kutatja a minőséget – mondják sokan. Nos hát én még csak a húszas éveimben járok, ezért egy kicsit rácáfolok erre, mert nekem már most nagyon fontos az, hogy azok a termékek amiket vásárolok ne csak kiszolgálják a szükségleteimet, hanem bizony amellett eredményt, minőséget és ami talán még ennél is fontosabb, egészséget hozzanak az életembe. Én nem elégszek meg azzal, hogy valamitől szép lesz az arcom, nekem egészen egyszerűen nekem szükségem van arra, hogy az általam használt termékek a természetességet és a frissességet képviseljék, mindenféle kísérletek, tartósító szerek és szintetikus adalékanyagok nélkül. Éppen ezért ennek mentén keresgélve kipróbáltam, és szinte azonnal bele is szerettem a pom pom termékekbe.

Persze biztos vagyok benne, hogy még sokan nem hallottak róla, hiszen nem egy agyon reklámozott termékcsalád és márka, de én egészen egyszerűen imádom. Ráadásul a szivarvanynaturvilag.hu oldalon meg is tudom rendelni, ezért nem fordul elő velem sosem, hogy akár egy hétig nem jutok el megvenni azt az arckrém fajtát ami elfogyott, csak mert sok a munka vagy esténként programok vannak, mert egyszerűen megrendelem amire szükségem van és házhoz szállítják a terméket. Mindezt pedig iszonyatosan jó áron. Manapság már egy-egy felfuttatott arckrém akár tíz ezer forint feletti áron is mozoghat, és nem szeretném tudni a mögöttes kísérlet tartalmát egyiknek sem, ehhez képest pedig ezek a pom pom termékek nagyon jó áron, egyszerűen kaphatók.

Mindenkinek javaslom, hogy aki a természetességet, és amellett a minőséget keresi, mindenképpen próbálja ki ezeket a termékeket, és nézzen fel a szivarvanynaturvilag oldalára, mert nem fog csalódni sem a termékválaszték terén, sem az eredmények terén, sem pedig a rendelés egyszerűségének és a vásárlás kényelmének terén. Én imádom, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is csak innen fogok rendelni.

Leave a Comment