A megörökített emlékek továbbítói

A telefon egyik legjobb és legélvezetesebb felszereltségei közé tartoznak a kamerák, amelyek ma már szinte a legjobb felbontásban képesek képeket rögzíteni. Igaz, közel sem úgy, mint egy minőségi fényképezőgép, remek optikával, de számunkra tökéletes, megörökíteni emlékezetes pillanatainkat, bárhol és bármikor. Ugyanígy van ez a videó funkcióval is, ahol megörökíthetjük gyermekünk első lépéseit a család többi tagja számára.

A telefonunk mindig kéznél van, hiszen ez az egyetlen olyan tárgy, ami szinte 99%-ban a közelünkben található. Ezek, a számunkra kedves emlékek, mind adat formájában jelennek meg a telefonban, amiket vagy egyes felületeken keresztül tudunk megosztani, vagy biztonsági mentésként a számítógépekre átmásolni. A mai telefontöltésre használt töltőkábelek, egyben adat kábelek is, így egy csapásra két legyet üthetünk velük. Ezeknek a kábelek többféle változatával találkozhatunk ma már a piacon. A Baseus pedig az egyik legjobb telefon kiegészítőket forgalmazó szaküzlet, ahol biztosan minden fajtát fellelhetünk. Gondolok itt a Lightning kábelekre, amelyek kettő az egyben, azaz IOS és Android készülékre egyaránt csatlakozhatóak, akár egyszerre is, és a 3A áramerősséget is támogatva, gyorstöltésre is alkalmasak.

Az audió kábelek sem maradhatnak ki, melyekkel egyszerre tölthetjük készülékünket és zenét hallgathatunk. Valamint a HDMI kábelek is megtalálhatóak még a sorban, amely kiváló minőségben továbbít, digitális jelhasználattal képet és hangot is. Ezek a kábelek szinte nélkülözhetetlenek a hétköznapok során, ezért is kell nagy figyelmet fordítani rájuk, hogy biztosan minden megörökített pillanatot megőrizhessünk magunknak és szeretteinknek, valamint az utókornak. Ha biztosra szeretnénk menni, akkor egy Baseus kábel a legjobb választás.

Leave a Comment