A vállalat sikeres felemelése: együttműködés a Kogwheel csapatával

Nemrégiben érkezett életemben egy olyan időszak, amikor mint közgazdász, elértem legnagyobb vágyamat – felkérést kaptam egy nagyvállalat ügyvezetői pozíciójára. Természetesen ez egy hihetetlenül kihívást jelentett számomra, mivel gyorsan és részletesen meg kellett ismernem a vállalatot minden apró részletében. Emellett óriási felelősséget vállaltam a cég sikeréért és jövőjéért, ugyanakkor izgalmas időszakot is kezdtem el. Ezek a vegyes érzelmek mindig is motiváltak, és nem váltak ki félelmet vagy gyengeséget belőlem, hanem épp ellenkezőleg. Hatalmas energiát éreztem, és az éjszakai munka és a plusz feladatok sem fárasztottak, amik a vezetői pozíció átvételével jártak.

Természetesen azonnal felismertem, hogy változtatásra van szükség. A vállalati légkör és a folyamatos fejlődés igénye figyelmet kívántak, bár pontosan még nem tudtam, hogyan fogom ezeket megoldani. Azonban biztos voltam benne, hogy ha sikerül javítanom ezeket a tényezőket, akkor a cég növekedése és teljesítménye is lendületet kap. Így elkezdtem keresni a megoldást, és az első lehetőségek között találtam a Kogwheel csapatát és a szolgáltatásaikat, mint például a teamcoaching vagy a csapatépítő tréning. Biztos voltam benne, hogy ezek a minőségi szolgáltatások pontosan a problémáinkra nyújtanak megoldást.

Az első találkozó után biztos voltam abban, hogy hosszú távon együtt tudok működni ezzel a csapattal, akiknek kiváló referenciái voltak a nagyvállalati szektorban is. Ez kifejezetten fontos volt számomra, mivel a kisvállalatok kezelése teljesen más, mint a nagyvállalatoké. A tökéletes eredményt szerettem volna elérni, és hálás vagyok, hogy sikerült. Bátran ajánlom őket bárkinek, nekünk nagyon beváltak.

Leave a Comment