Az iroda egyik legfontosabb partnere

Két hónapja kezdtem irodavezetői munkámat egy olyan cégnél, akinek fő tevékenységéhez hozzá tartozik, hogy rengeteg nyomtatott anyagot kell prezentálnia. Ügyfelek, hatóságok és saját irattár számára egyaránt. Ilyen tekintetben az én feladatom az volt, hogy az iroda mindennapi operatív működését biztosítsam. Azt gondoltam, ez nem lehet túl nehéz. A munka kezdete után viszont már értettem miért keresgéltek olyan sokáig embert a pozícióra, hatalmas volt ugyanis a káosz.

Nem voltak megfelelően felkutatott, minőségi terméket szállító és szolgáltatást nyújtó partnerek, éppen mindig onnan rendeltek egy-egy hiányzó kelléket, ahol épp találtak raktáron, vagy rátaláltak a neten, esetleg elugrottak érte gyorsan a városba, ha halaszthatatlan és égető volt a szükséglet. A munkarend nem volt egységesen kialakítva, nem voltak jól meghatározva a feladatkörök, a beszámoltatás, egyszóval hatalmas káosz volt az egész iroda működése. Őszintén, én azt is csodáltam, hogy egyáltalán képesek ilyen formában teljesíteni a mindennapi feladatokat. Ez volt az egyetlen olyan ok, ami miatt úgy döntöttem, hogy veszek egy mély lélegzetet, sok-sok túlórai munkát és energiát és felépítem az iroda működését. Ezt ugyanis csakis úgy tudták az ott dolgozók fenntartani, hogy hatalmas összefogással és mégjobb csapatmunkával működtették a mindennapokat.

Elkezdtem partnereket keresni, beszállítókat felkutatni, szépen lassan kialakult a munkarend, a felelősségi körök, már-már azt mondhattam volna, hogy sínen vagyunk, egyetlen dologgal azonban meggyűlt a bajom, ez nem volt más mint a toner. A tonerkazetták beszerzésére egyszerűen nem találtam olyan partnert, aki elég megbízható és felelősségteljes, kommunikatív lett volna. Ekkor eszembe jutott, hogy az előző munkahelyemen volt egy kollégám, aki nagyon dicsért egy céget. Hihetetlenül meg volt velük elégedve. A felesége cégéhez szállítottak. Gondoltam egy próbát megér, felkerestem és megkérdeztem a cég nevét. De milyen jól is tettem. A tonerpartners minden problémám megoldotta. Számtalan típusú és fajtájú eszközhöz tudnak szállítani festékkazettákat, gyorsak és megbízhatóak, lelkiismeretesek. Elmondhatom, hogy alig kell készletezni így a festékkazettákból, mert olyan hihetetlen módon jól sikerült az együttműködés. Hatalmas öröm számomra, hogy együtt dolgozhatunk ahogyan az is, hogy sikerült felépíteni az iroda szinte tökéletes mindennapi működési feltételei biztosítását. Maximális szinten megérdemelte ez a kis csapat.

Leave a Comment