Ha egy tökéletes partnert keresel

Amikor az ember belevág egy saját cég megalapításába még fogalma sincs, hogy azon túl, amit ő tervezett és előre elgondolt mennyi féle nehézség és bonyodalom fogja útját állni a sikerhez vezető úton. Én is csak gondolatban voltam ezekre felkészülve, és nem egyszer volt olyan helyzet, amikor nagyon billegett sajnos az egész cég jövője, hiszen nekem nem csak a céges viszonyokkal és a piaci helyzettel kellett megküzdenem, hanem például az időjárással is, hiszen a mezőgazdaság területén kezdtem el munkálkodni, és a gyümölcsfák közül is kajszit választottam, ami egy nagyon nemes és szép feladat, azonban a legmunkásabbnak is mondható. A tavaszi fagyok ugyanis ezt a fajtát terhelik és egyben veszélyeztetik a legjobban, így pedig erre mindenki saját folyamatokat és taktikát próbál kialakítani, több – kevesebb sikerrel.

Én már azt mondhatom, hogy szépen terem a gyümölcsösöm, na nem azért, mert az iszonyatosan drága fagyvédelmet meg tudom engedni magamnak, hanem azért, mert leleményes és kitartó munkával minden évben kinn töltöm a fagyos éjszakákat a gyümölcsös területén és kialakítottam egy számomra jól bevált folyamatot, ami megvédi a fákat a hideg ellen. Nem mondom, hogy nem kell vele sokat dolgozni, és azt sem mondom, hogy nincs gép és eszköz igénye, de azt mondhatom, hogy nagyrészt megvédi a fákat a fagytól, és így persze a termést a pusztulástól. E gépek tekintetében pedig az Umwelt csapata volt a segítségemre, nem csak a konkrét beszerzés, hanem már a választás kapcsán is, hiszen hihetetlen jó tanácsokkal láttak el engem, ami lapaján azt gondolom, hogy minden esetben olyan döntést tudtam hozni, hogy az maximális eredményt nyújtson és a lehető legtöbb termést biztosítsa.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha ilyen jellegű feladatokat lát el, vagy gépi támogatása van szüksége a gazdaságában, akkor mindenképpen az umwelt csapatát keresse fel, mert biztos vagyok benne, hogy csak eredményes és hatékony közös munkára számíthat. Én biztosan a jövőben is csak őket fogom felkeresni hasonló igények esetén.

Leave a Comment