A barátnőm kedvence

Van egy barátnőm, aki nem igazán szeret semmilyen olyan dolgot, ami az arcápolás, hajápolás, testápolás témaköréhez tartozik. Egyedül a körömlakkok, amik lázba hozzák. Nem is igazán tudok még csak olyan illatot se mondani, amit nagyon szeretne, vagy amit szivesen hordana magán, kivéve egy avon parfüm illatát, amit azért valljuk meg őszintén, manapság már elég nehéznek tűnik beszerezni. A régi katalógus lapozgatás, és később a rendelés ugyanis ma már nagyon nehézkes és időigényes is. Nem beszélve arról, hogy nem is igazán tudok mondani jelenleg egyetlen olyan embert sem a környezetemben, aki foglalkozna az avon termékek rendelésével.

Én azonban nemrég találtam egy oldalt. Egy olyan oldalt, ahol nem csak ez a bizonyos parfüm, de számos különleges avon termék is fellelhető. Mindezeken kívül pedig rendkívül gyorsan és könnyen lehet innen bármit rendelni, tehát időigényes, és rengeteg energiát is spórolhatunk, ha innen rendelünk.

Én nem is olyan régen, a barátnőm szülinapjára megleptem őt egy ilyen parfümmel. Először is, azt gondolta, hogy rosszul lát. Többször is megszagolta, hogy megnyugtassa magát, nem egy másik parfüm van az üvegcsében, ez bizony az az illat, amit annyira szeret, és az egyetlen, amit el tud magán viselni. Nagyon örült a különleges ajándéknak.

És még nem is tudja, hogy a következő meglepetés, egy ugyanilyen illatú testápoló lesz, amit szintén ezen az oldalon találtam, és különleges, hiszen még sosem láttam ilyet ezelőtt én sem. Ez biztos vagyok benne, hogy hatalmas mosolyt és örömöt fog varázsolni a barátnőm arcára, és abban is, hogy el fogja kérni tőlem ezt a weboldalt. Lehet azonban, hogy megtartom magamnak a titkot, és inkább rendelek majd mindig én neki, bármilyen alkalom adódik is. Ezeknek legalább tudom, hogy tényleg nagyon örül.

Leave a Comment