Almabazár, az új kedvenc

Nekem nincs túl sok kedvenc oldalam vagy üzletem, csapatom, néhány azonban mégis csak akad, és általában olyanok, akik valamilyen különleges dolgot csinálnak, vagy különleges módon, különleges termékekkel vagy módszerekkel.

Pont egy ilyen csapatot szeretnék bemutatni most minden olyan embernek, aki lecserélte réti apple termékeit, és a fiókban porosodnak már csak, mert nem igazán tud velük mit kezdeni, vagy épp abban gondolkodik, hogy le kellene cserélni a meglévő eszközét, de nem tudja meghozni a döntést, mert nem igazán tudna mit kezdeni a mostani eszközével, és sajnálná csak feltenni a polcra. Mindkét ember számára tökéletes és egyben különleges megoldást is kínál az almabazár oldala.

A működtető kis csapat ugyanis arra vállalkozik, hogy akinek régi eszköze van, felvásárolja, és megkeresi annak új gazdáját, egy olyan embert, aki legalább annyira tud ennek az eszköznek örülni, mint mi annak idején, mikor megvásároltuk. Illetve aki most kívánja lecserélni mondjuk a régebbi eszközét, beveszik azt, és akár az új beszerzésében is tudnak segítséget nyújtani, természetesen professzionális tudás birtokában, a lehető legjobb választás kiválasztásában segédkezve.

Mindenkinek csak ajánlani tudom őket tehát, ha régebbi eszközével nem tud mit kezdeni, ha lecserélni kívánja a meglévőt, mert biztos vagyok benne, hogy egyrészt segítségükkel könnyebben lehet a piaci kínálatból választani, másrészt könnyebb beszerezni is, továbbá a régebbi eszköz új gazdája is garantáltan örömét leli majd a megvásárolt eszközben, vagyis egy teljesen korrekt csere tud megvalósulni úgy, hogy mindenki jól jár, a lehető legkevesebb energiabefektetéssel és időráfordítással.

Nekem maximális szinten a kedvenceim lettek, mert a családban mindenki apple termékeket használ, és így viszonylag folyamatos a csere, mert az én munkám biztosan igényli, hogy szinte a lehető legújabb eszközök legyenek a birtokomban. Én már csak velük szerzem be az új termékeimet. Így sosincs már rossz érzésem, vagy lelkiismeret furdalásom, hogy a régi eszközöm lecserélem, mert tudom, hogy nagyon jó helyre fog kerülni.

Leave a Comment