A főiskolai lét nehézségei

Azt hiszem, hogy talán sosem fogom elfelejteni, hogy mennyire vágytam a fővárosba, és hogy mennyire vártam, hogy végre elkezdhessek járni arra a főiskolára, ahová a felvételért rengeteget kellett küzdenem, és aminek az eredménye pozitív lett, és majd kicsattantam az örömtől.

Persze aztán rögtön meg is éreztem, hogy miről beszéltek a szüleim akkor, amikor azt mondták, hogy mihelyt leérettségizek és felvesznek a főiskolára bizony szembe kell nézem olyan feladatokkal és akadályokkal, amikkel azelőtt még sosem kellett, és kértek, hogy ne vegye majd el a kedvem semmi sem attól, amit kitűztem magam elé célként. Persze én akkor még egyáltalán nem tudtam, hogy miről beszélnek a szüleim, most viszont már pontosan tudom hogy milyen feladatokra és nehézségekre gondoltak.

Persze maga a főiskola is tartogat rengeteg ilyen problémás helyzetet és nehéz szituációt, mégis azt kell mondjam, hogy az egyik legnehezebb feladat számomra az albérlet választás feladata volt.

Nem igazán találtam ugyanis olyan kiadó lakást budapest területén, ami árban és minőségben is megfelelt volna számomra, hiszen a szüleim csak egy meghatározott keretet tudtak kifizetni a lakhatásomra és nem igazán volt ez elegendő ahhoz a minőséghez, ami alá semmiképp sem szerettük volna adni a választást a kiadó ingatlanok körében. Éppen ezért aztán úgy döntöttem, hogy budapest kiadó szoba kínálatából fogok választani. Persze hamar rájöttem, hogy ez sem lesz könnyebb feladat, de aztán az egyik nagyon jó ismerősünk ajánlásaként felvettem a kapcsolatot a Global Best Property Zrt. csapatával, és a kiadoszobabudapest.hu oldalon rengeteg szép kiadó szoba közül tudtam válogatni, ami mind megfelelt az elvárásaimnak és még árban is tökéletesnek bizonyult. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha főiskola vagy egyetem hivogatja és albérlet vagy kiadó szoba tekintetében választás előtt áll, mindenképp vegye fel velük a kapcsolatot, mert biztos vagyok benne, hogy tökéletesen elégedett lesz az eredménnyel.

Leave a Comment