Új hobbim középpontja

Én amikor még gyerek voltam, de mondhatom akár még a tini éveimet is, sosem gondoltam volna, hogy majd a főzés tudománya fog megfogni annyira, hogy szakácsként kezdjek dolgozni egy nem is kis étteremben úgy, hogy egyébként teljesen más végzettséggel rendelkezem. Persze megcsináltam egy szakács iskolát is, de leginkább az alapvető ételek elkészítését tanították itt meg velem, pedig engem mindig is vonzott a különleges ételek világa, főleg a tenger gyümölcsei alapanyagok használata. Ma már elmondhatom, hogy nem egy szemináriumon, továbbképzésen vettem részt ezeknek a tengeri alapanyagok elkészítésének módjával és lehetőségeivel kapcsolatosan, sőt, még külföldön is jártam, megtanultam táj és egyéb országokban szokásos módon elkészíteni mondjuk a garnéla vagy a tintahal alapanyagokat. Vendégeim legnagyobb kedvence a visszajelzések alapján egy táj kókusztejes pikáns garnéla leves, ami személyesen saját kedvencem is, és így pedig még inkább örömmel tölt el, hogy a vendégek imádják.

Persze ezeknél az ételeknél kifejezetten fontos, hogy ne csak az elkészítés módja legyen tökéltes, és a technika amivel én szakácsként az alapanyagokhoz nyúlok, hanem bizony annak minősége is, ezt pedig nem máshogy tudom biztosítani, mint hogy az oceanfood.hu csapatától rendelem ezeket a tenger gyümölcsei alapanyagokat, amik mindig időben és pontosan érkeznek, tökéletes minőségűek és hihetetlen frissek ahhoz képest, hogy sajnos hazánknak nincsen tengerpartja vagy kikötője. Hálás vagyok ennek a kis csapatnak, mert nélkülük tudom, hogy nem tudnék ennyire finom és ízletes ételeket a vendégek elé tárni, és persze sem az én, sem pedig az étterem sikere nem lenne a mainak töredéke sem. Maximálisan meg vagyok velük elégedve, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is csak tőlük fogunk ilyen alapanyagokat rendelni.

Leave a Comment