A jó döntés érvei

Mióta okostelefont használok, azóta megismertem rengeteg üzletet, vagy olyan oldalt, ahol egyéb alkatrészt és kiegészítőt tudok rendelni. Akarva akaratlanul, az iPhone telefonomat folyamatosan érték, és érik a mai napig is, olyan sérülések, melyek nyomot hagynak rajta, vagy kisebb-nagyobb kárt is okozhatnak. Én is ejtettem már kijelzőre, nekem is tönkre ment az akkumulátor és még sorolhatnám a listát.

Ami közös mindben az, hogy sokáig egyik helyről vittem a másikra szervizeltetni. Legtöbbször vagy nélkülöznöm kellett a telefonom a javítás idejére, vagy többszöri nekifutásra lett kész, ha például nem volt készleten egy kijelző, vagy akkumulátor, esetleg egy iPhone töltő. Ezeket a köröket ezerszer lejártam az évek során, amíg rá nem találtam egy olyan spéci iPhone szervizre, mint az iSzerelés. Azóta csak is csak ide járok, hiszen itt egy füst alatt megoldják minden problémám, ami a telefonnal kapcsolatos. Egy olyan garancián túli szakszervizről van itt szó, amely egyben egy látványszerviz is, ahol a szemünk láttára javítanak Apple termékeket. Így meggyőződhetünk a saját szemünkkel arról, hogy minőségi alkatrészekkel és kiváló szakértelemmel kezelik telefonunkat, mindezt akár fél órán belül.

Ezen kívül találhatunk egyéb kiegészítőket is telefonunkhoz, mint mondjuk töltők, tokok és minden olyan mást, amire szükségünk lehet, ami lehet akár egy másik készülék is. Fontos érv az is, hogy mindent szervízelés után kell csak fizetnünk, szóval, ha valamiért nem sikerülne megjavítani, akkor nem kell fizetnünk. Ez szintén egy olyan magabiztosságot sugalló hozzáállás, amely ritka manapság. Ha ide ellátogatunk, akár szervizelés okán, akár csak vásárolni, abban az egyben nyugodtak lehetünk, hogy jól döntöttünk.

Leave a Comment