A biztonságos jövő kulcsa

A munkánk során, főleg, ha feszített a tempó és igyekeznünk kell egyes projektek befejezésével, mert sürget a határidő, vagy épp főnöki nyomás miatt, akkor képesek vagyunk figyelmetlenekké válni. Ez a megnövekedett és feszített belső hajtás, amikor a testünk száz százalék felett pörög, könnyen elvakít minket és ilyenkor könnyen megtörténhetnek olyan balesetek, melyek egyéb esetben elkerülhetőek lennének.

Rengeteg baleset történik az odafigyelés hiányából fakadóan, vagy azért, mert az illető nem is tudta, hogy amit csinál, az milyen veszélyekkel járhat. De az is előfordul, hogy nem volt meg a megfelelő munkavédelmi eszköz használata. Egy munkahelyi baleset fele-fele arányban terhelheti a munkaadót és a munkavállalót. Ezért fontos az, hogy az embereinket a lehető legjobban képezzük ki, hogy a lehető legkisebbre csökkentsük egy baleset bekövetkezésének lehetőségét. Az Active Safety csapata segít nekünk minden ilyen helyzetben, hiszen ők kifejezetten a munkavédelem területére szakosodtak.

Készítenek kockázat értékeléseket, foglalkoznak az építkezések munkavédelmével, a munkavédelmi oktatások megszervezésével és megtartásával, a kisvállalkozások munkavédelmével, a gépek üzembe helyezésével és a védőeszközök juttatási rendjével. Ha így összességébe nézzük, minden területet lefednek, amire nekünk szükségünk lehet. Ha ellátogatunk a www.activesafety.hu oldalra, megtalálhatunk minden részletes információt ezekről a szolgáltatásokról. Itt kérhetünk árajánlatot is, így még akár egy előzetes kalkulációt is el tudunk végezni, így nagyjából már tudjuk, milyenköltségekkel számolhatunk, ha őket választjuk. Amit ígérnek, azt nyújtják, így biztosak lehetünk benne, ha rájuk bízzuk a munkavédelmet, akkor minden tőlük telhetőt megtesznek értünk, az embereinkért és a vállalkozásunk biztonságos jövőjéért.

Leave a Comment