Erre nem gondoltam

Amikor én elkezdtem a vállalkozásom tudtam, hogy nagyon sok feladat áll előttem, az út pedig amire ráléptem nagyon rögös. Azt is biztosra vettem, hogy nagyon sok ember lesz negatív a környezetemben ezzel kapcsolatban, és hogy megpróbálnak majd eltántorítani, lebeszélni arról, hogy a saját lábamra álljak. Tudom, hogy ez hogy működik, és azt is, hogy kitartónak kell lenni, és a kudarcoktól sem szabad meginogni. Láttam már egy pár olyan próbálkozást ami sajnos azért nem lett siker történet, mert az első kudarcnál megrémült a vállalkozó, és eldöntötte, hogy ez neki nem fog menni, ahelyett hogy tovább próbálkozott volna és megkereste volna azt, hogyan tudja megcsinálni. Én nem fogok ebbe a hibába esni, ez biztos.

Ma már hála a jó égnek ott tartok, hogy rengeteg eredménnyel a hátam mögött, nagyon sok pozitív ügyféltapasztalattal, növekedési eredményekkel és tartalékokkal rendelkezek, ezért elkezdtem az első fejlesztési projektemet, egy igazi webshopot. Jól is haladunk nagyon, most már szinte minden készen van. A design tökéletes, a színhasználat szerintem fenomenális, a szövegek kifejezetten jók, csak egy dologra nem gondoltam. Hogy ki fog a webshop fotózás feladataiban segítő kezet nyújtani számomra.

Hála a jó égnek, nagyon sok partnerem és ügyfelem van, olyan is, aki már rendelkezik webshoppal, és tőlük megkaptam Sziky Péter elérhetőségét. Már az első telefonbeszélgetés alkalmával biztos voltam benne, hogy nagyon jó helyen járok, és hogy nagyon könnyen és hatékonyan fogunk tudni együtt dolgozni. Nem is kellett csalódnom. Az által készített képek pedig csodásak és fenomenálisak. Nagyon örülök, hogy éppen ár esett a választásom, mert tudom, hogy a képek nagyon sokat számítanak egy webshop esetében, és ő tökéletes segítséget nyújt ebben számomra. Biztosan hosszú távú kapcsolat fog ebből kibontakozni.

Leave a Comment