A kedvenc oldalam

Nem tudom, hogy ki, hogyan van vele, én nagyon szeretek vásárolgatni. Nem akkor, amikor nagyon kell valamit venni, amikor szükség van valamire ugyanis sosem jön szembe az ami jó lenne. Éppen ezért én nézelődni szeretek és ha meglátok valamit, ami épp azt gondolom, hogy valakinek jó lenne ajándékba, akkor meg is veszem. Így aztán soksor előfordul, hogy már november végén nekem minden karácsonyi ajándékom megvan. Most azonban bajba kerültem, mert nem igazán volt erre lehetőségem, és így aztán karácsonyi ajándékom se nagyon van jelenleg sem. Én pedig nem szeretek az utolsó pillanatban ajándékért rohangálni, úgyhogy gyorsan elkezdtem gondolkodni, hogy mit tudnék tenni.

Fel is hívtam az egyik nagyon jó barátnőmet, aki nagyon sokat szokott netről rendelni, nagy ismerője a különböző shopoknak és oldalaknak, és tanácsot kértem tőle, hogy legalább a gyerek számára honnan tudnék valami frappáns és aranyos ajándékot rendelni. Ő meg is adta a kedvenc oldala, a leakcioztuk elérhetőségét, és elmondta, hogy mindenképp nézzek körül a party és hangulat világítás fülön is, mert biztosan fogok magamnak is rendelni valamit, hiszen hihetetlen jó dolgok vannak.

A gyerekek számára rendeltem egy-egy játékot, biztosan mindketten fognak neki örülni, hiszen az egyik egy távirányítós autó, a másik pedig egy világítós rajztábla. Azt hiszem pár napig tökéletesen le fogja őket foglalni ez a két kis játék, és egy kicsit mi szülők is megpihenhetünk így. A barátnőmnek pedig igaza volt, magamnak is rendeltem egy ledes karácsonyi jégcsap fényfüzért. Már alig várom hogy megérkezzen és ki tudjam dekorálni vele a nappalit. Már várom az ünnepeket, mert azt hiszem mindannyiunknak nagy szüksége van most ebben az időszakban a családunk szeretetére és a békés ünneplésre.

Leave a Comment