Legújabb családi segítő csapatunk

Amikor én találkoztam a jelenlegi párommal még fogalmam sem volt, hogy az ő személyében egy olyan ember lép be az életembe, aki teljesen a feje tetejére fordítja a világomat. Én sosem voltam az a típus, aki rengeteget szeretett kirándulni, nem is igazán volt jellemző rám, hogy túl sokat kimozdultam volna. A közeli parkok és a közeli strand nekem teljesen elég szórakozást nyújtott, és nem vágytam messzebb, főleg nem extrém sportok és kalandtúrák élményére. A párom azonban iszonyatosan szereti ezeket és hát természetesen néhány alkalommal én is vele tartok. Nem mondom, hogy hegymászás vagy raftingolniás lesz az új kedvenc sportom, de egy nagyobb túrára vagyok egy biciklizésre szívesen vele tartok mostanában.

Számomra az adrenalint nem annyira fontos dolog, mint számára, sőt én egy kicsit el is fáradok abban, hogy folyamatosan figyelnem kell nem csak magamra és a saját testi épségemre, hanem az eszközeim a telefonom épségére is. Sajnos már két alkalommal is előfordult, hogy kiesett a kezemből a telefonom és összetört a kijelző. Nekem fogalmam sem volt, hogy melyik telefon szerviz csapat lenne a tökéletes számomra, melyik csapat lenne az aki számára a xiaomi mi kijelző javítás tényleg egy rutin feladat, és maximális biztonsággal tökéletes eredményben segítséget tudnak nyújtani számomra.

Hála a jó égnek aztán egy kedves ismerős javaslatára felkerestem a xiaomiszervizshop.hu csapatát, és többé már számomra sem volt kérdés, hogy hová forduljak, hogy ha a jövőben bármilyen telefon sérülés kapcsán lenne szükségem segítségre a javításban. Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a kis csapatot és a szolgáltatásait, mert iszonyatosan jó áron, rekord gyorsasággal, tökéletes szakmai tudással és tapasztalattal várják a hozzájuk érkezőket. Én a jövőben biztos, hogy csak hozzájuk fordulok, hogyha segítségre lenne szükségem.

Leave a Comment