A barátnőm segítségre szorult

Én amikor úgy döntöttem, hogy kilépek a munkavállalók világából és önálló vállalkozásba kezdek, tényleg, mintha minden szerencsés csillag együtt állt volna, mert számtalan segítséget kaptam kívülről is, és a folyamatok is mindig úgy alakultak, hogy az számomra valami hihetetlen kedvező helyzetet teremtett vagy lehetőséget nyújtott. Mindezek mellett tényleg mindig jól választottam szolgáltatók terén is. Soha senkivel semmilyen problémám nem volt, sőt, inkább azt tudnám mondani, hogy mindig túlteljesítettek azok a külső partnerek, akikkel szerződést sikerült kötnöm. Mondhatni tehát, hogy szerencsés csillagzat alatt születtem – azt hiszem legalábbis valami ilyesmit jelent.

Az egyik barátnőm éppen ezért, amikor nemrég úgy döntött, hogy céget alapít, és az eddig hobbiként, hétvégéken a vásárokban értékesített egyedi kézműves termékeit az interneten is árulni szeretné. Elkezdett kialakítani egy weboldalt, ami minden megvásárolható terméket tartalmazza, és bárhonnan, bármikor elérhető. Nem is volt a folyamatokkal semmi gond, minden haladt szépen a maga rendjén, egészen addig, amig a weboldalon megjelenő képekre ki nem trétek. Ekkor azonban a barátnőm tanácstalanul kezdett el fotósok után nézni, akik azonban mind azt felelték számára, hogy a termékfotózás egy igen kényes terület, ami külön szakértelmet és külön felszerelést igényel. Lehet persze csináltatni képet egy átlag fotóssal is, de a végeredmény biztosan nem lesz olyan jó mint ha mondjuk a végén általam választott fotoda csapata készíti. A barátnőm ugyanis annyira félt, hogy rosszul választ és használhatatlan lesz a kép, de még a webshop is, ami ugye képek nélkül nem igazán működőképes, hogy megkért, válasszak én szolgáltatót. Én persze először mérges lettem, de aztán úgy döntöttem, hogy segítek neki, miért ne tenném, maximum ha nem úgy sül el, akkor én leszek a hibás.

Hála a jó égnek, a kiválasztás nagyon jól sikerült. A fotoda csapata tényleg nagyon érti a dolgát. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, ha valóban szép, megfelelően fényelt, csillogó, gyönyörű képeket szeretnének magukénak tudni. A barátnőm jól járt a segítségemmel, én pedig azt hiszem fogytam egy pár kilót a stresszfaktort tekintve, de a lényeg a végeredmény, ami gyönyörű termékfotókat és jó társaságot mutatott.

Leave a Comment