A bátyám kiengesztelésére

A testvérek mindig ellenkeznek egymással, míg világ a világ. Szokta volt mondani az édesanyám, de nem tudom, hogy ezt ő tényleg valóban így gondolja, vagy csak minket próbál a bátyámmal védeni önmaga előtt, az egész világ előtt. Egyben biztos vagyok, tényleg nagyon sokat ellenkezünk egymással a bátyámmal. Nagyon ritkán van ennek véres kimenetele és verekedni már szinte egyáltalán nem szoktunk, vagy inkább úgy mondanám, hogy ha mégis sor kerül ár, akkor ő ver engem. Legutóbb pedig ennek tényleg véres következménye lett.

Mert történt, hogy addig addig vitatkoztunk és dobáltuk egymásra a véleményeket és szavakat – már nem is tudom igazából milyen témában kezdődött a vita, de az biztos, hogy nem abban ért véget – hogy egyszer csak elkezdett verekedni velem, és egy óvatlan pillanatban fel is lökött. Akkor pedig annyira mérges lettem rá, hogy tudtam, megverni én nem fogom tudni, de megkerestem, ami neki a legjobban fáj, és a telefonját a földhöz csaptam. Nem tiszta erővel, mert én sem gondoltam túl komolyan, de nagyon mérges voltam rá.

Édesanyám persze erre a mozdulatra érkezett meg, és azonnal utasított, hogy akkor irány, kereshetek is egy szervízt, ahol persze a saját pénzemből meg is történhet a Xiaomi kijelző csere. Én pedig annyira szégyelltem magam, mert tényleg nem szoktam ilyet csinálni, hogy szinte azonnal felkerestem a xiaomiszervizshop.hu oldalt, ahol le is egyeztettem a további teendőket és másnap este már a bátyám kezében volt a telefonja. Azt hiszem egy ideig nem nagyon szállok vele vitába. Jobb a békesség.

Leave a Comment