A munkatársak karácsonyi meglepetése

Nem olyan régen úgy döntöttem, hogy elég volt az őrült vezetők és főnökök világából, mint ahogyan abból is, hogy nekem mindig mindenki megmondja hogy hogyan végezzem a munkám, ráadásul nem igazán a jobb minőség irányába taszítják persze ezzel az embert, hanem egységnyi idő alatt minél több munkát szeretnének elvégeztetni, aminek az eredménye az lesz, hogy csak minőségtelen munkát tudunk átadni, hiszen eleve nincsen elég időnk arra, hogy tökéletes eredménnyel zárt feladatsort végezzünk el. Úgy döntöttem, hogy bár nehéz és veszélyes, de alapítok egy saját vállalkozást, és saját csapattal, saját felelősséggel fogom végezni a tevékenységet a továbbiakban. Persze hatalmas beruházás is volt ez egyben, hiszen barkács eszközök és szerszámok kellettek, amiket iszonyatosan nagy segítséggel és tényleg jó áron tudtunk beszerezni a fabrikshop.hu oldaláról, de ettől még az összes tartalékom befektetésére szükség volt. Úgy döntöttem azonban, hogy ennek a projektnek egészen egyszerűen sikeresnek kell lennie.

A csapatom nagyon gyorsan meglett, igazság szerint gyorsan összeálltak azok az emberek, akik régebben szerettek az irányításom alatt dolgozni, és meg is kezdtük a munkát. Arra lettem figyelmes, hogy a pontos, megbízható és gyors munka mindenki kedvence, és nem csak hogy nem kell sokat reklámra költeni, hanem szinte egyáltalán nincs marketing költségünk, hiszen szájról szájra adják a hírünket az emberek, így ajánlásokból is annyi munkánk van, hogy bőven szépen növekszik és fejlődik a cég.

Ennek örömére úgy döntöttem, hogy könnyítésként, hiszen már annyit hallottam az embereimtől, a műhely fa alá vándorol egy meglepetés, egy műhely porszívó, amivel sokkal könnyebb és egyszerűbb lesz egy-egy munkafázis után a műhely rendberakása. Azt gondolom, hogy mindenki örömére vált a dolog, mert nem csak meglepődtek ezen, hanem őszinte örömöt, láttam az arcukon. Azt hiszem, hogy életem legjobb döntése volt ez a cég, és hogy vállaltam a vele járó kihívást és kockázatokat.

Leave a Comment