Profi, gyors és tökéletes segítség, jó áron

Nem olyan régen költöztünk be az új családi házunkba, és azt kell mondjam, hogy iszonyatosan élvezzük az új életünket. Nagyon szeretjük a hatalmas kertet és azt is, hogy végre lehet a családnak egy kis kutyája, aki hatalmasokat játszik velünk és folyamatosan rohangál a kertben. Mondanom sem kell, hogy a munka is több, de valahogyan ez senkit sem érdekel annyira. A takarítás része elröpül, a férjem imád néha kimenni a kertbe és rendet tenni, egyszóval iszonyatosan élvezzük, hogy végre nem a hatodik emelet hatvan négyzetméterén kell élnünk a mindennapjainkat. Persze azért akadnak nehézségek is.

Nem olyan régen például iszonyatosan nagy szükségünk volt a djgepeszet gázszerelés azonnal szolgáltatására, mert egészen egyszerűen egyik pillanatról a másikra megadta magát a gázrendszer, és nem csak hogy fűtés nem volt, amitől félő volt hogy elfagy minden és élhetetlenné vált a ház, hanem bizony melegvíz sem volt, egyszóval azonnal megoldást vagy helyet kellett keresnünk, ahol a javításig el tudunk lenni fagyhalál nélkül. Hála a jó égnek az egyik ismerősünk ajánlotta a Djgepeszet csapatát, hiszen a gázszerelés azonnal szolgáltatás keretében iszonyat gyorsan a helyszínre siettek és azonnali megoldást kerestek a problémánkra.

Hála a jó égnek nem volt nagy baj a rendszerben, ki is javították gyorsan, és újra élhettük a megszokott kis életünket, azonban hogy ha nem találtunk volna rájuk, akár hetekig is kénytelenek lettünk volna máshol eltölteni a napjainkat addig, még valaki meg nem oldja ezt a fél órás munkát számunkra. Iszonyatosan hálásak vagyunk ennek a kis csapatnak, csak ajánlani tudjuk őket bárki számára, és biztos vagyok benne, hogy aki őket választja maradéktalan elégedett lesz. Mi biztosan csak őket fogjuk keresni a jövőben is hogy ha gázszerelési munkálatok megoldásáról lesz szó.

Leave a Comment